Aktuelt


Stemning

Savant til Static!

Det norske vidunderbarnet Savant kommer til Hove. Savant har nettopp blitt omfavnet av flere store internasjonale artister, f.eks. Infected Mushroom. Med mange album og med god variasjon innenfor den elektroniske sjangeren kan Savant nevnes som en artist du IKKE GÅR GLIPP AV. Kom for å se mannen i aksjon!.

Les mer...


Stemning

Scener i verdensklasse!

Scenebyggerne fra Hovefestivalen er med! Det internasjonalt kjente scene-teamet bak scenene på Hovefestivalen kommer for å hjelpe Static Festival. Det nå svært kjente scene-teamet er klare for å gjøre Static Festival til en festival av ypperste kvalitet. Vi gleder oss, du burde glede deg - vi sees på Static Festival 2015!

Les mer...


Stemning

NERO

Den uslåelige britiske trioen NERO kommer til Static Festival. Nylig har de sluppet ut deler av et sagnomsust album og vi biter alle negler i spenning for å få høre mer. Nero er et band som gir deg smaken på mer. Samarbeid med store navn som Muse gjør at ingen undervurderer denne trioen! Her blir det bra musikk!

Les mer...


Stemning

Ukjent milliardær sparker festivalen i gang

Static Festival er plutselig blitt sparket igang av en ukjent milliardær. Og her er vi da, godt i gang med prosessen det er å lage en nettside. Vi håper å se nettop DEG og mange andre når denne festivalen tar sted. Følg med for flere nyheter!

Les mer...