Camp


Stemning

Det er camp på festivalen og denne siden er dedikert til å vise til alle de forskjellige måtene du kan campe på Static Festival. Priser har enda ikke kommet, men vi jobber på spreng for å få det til, campinglivet er et herlig liv og vi anbefaler det på det varmeste at du blir med oss! Det er tillegg mulig å vinne premier for beste camp og beste camp-navn. Bli med! Vil du dra rett til billettkjøp? Trykk her!

Snasen camp


Snasen camp er navnet på vår luksuspakke. Den inneholder ferdige telt på de best lokaliserte plassene, både sentrale og behyagelige. I tillegg i denne pakken får du en snasen frokost hver morgen, her er det noe for både jenter og gutter, hehe. Dette tilbudet er for deg som vil ha en utsøkt uke, men samtidig vil slippe unna mye ekstra arbeid ved å ha med diverse. Les her for å få vite mer om tilbudene i Snasen Camp.

Champ camp


Champ camp er campen for deg som vil ha det gøy men likevel ikke har lyst å sprenge studentbusjettet ditt (eller lignende). Her er det førstemann til mølla for de beste plassene på campen, men om du er tidlig ute eller lite kresen er dette absolutt et tilbud for Gud og hvermann. Les her for å få vite mer om tilbudene i Champ Camp.