Billettinfo


billett

Vi har forskjellig type billetter, avhengig av camp og hvilke dager osv. osv. Til våre festivalgjengere vil vi derfor ta dere gjennom forklaringen på to av dem. Hvis du lurer på camping, må du bare ta å sjekke camp-info her. Bli med! Vil du dra rett til billettkjøp? Trykk her!

All included!


Denne billettypen er enkel og grei. Vil du ha alt inkludert, normal camp og hele uken? Da er dette billetten for deg. Ikke så veldig mye mer å si enn det egentlig. Les her for å få vite mer om tilbudene i All included!.

De luxe!


Føler du at du har litt fiff i foffen, litt peng i pungen? Hiv deg på dette tilbudet da! Her får du den beste campen, alt inkluder, backstage-tilgang på headlinerne og mye mye mer. Les her for å få vite mer om tilbudene i De luxe!.

One-day stand!


Har du kanskje ikke mulighet til å være her alle de herlige dagene, så får du ta til takke med å kjøpe One-day stand! Dette er tilbudet for deg som vil velge deg en eller flere dager du vil se, men som ikke skal bo på campen. Les her for å få vite mer om tilbudene i One-day stand!.